Welkom

Foto Wim Sneller

In Eus boekenclub #eusboekenclub #wimsneller #morentedemoor Uitzending 28 mei 19:25 uur ned.2

Te gast bij ‘Eus boekenclub met de verzameling (bijna 5.000) muziekboeken voor- en over de blokfluit! Uitzending 28 mei 2023. Ned. 2 19:25 uur!

2024
Je kunt je weer opgeven voor de gezellige en leerzame blokfluitlessen speciaal voor volwassenen of gemotiveerde jongeren.

Iteke, Sjoerd en Marike (Trio Gaudete) tijdens de kerkdienst in de Doopsgezinde kerk te Leeuwarden uitgezonden door Omrop Fryslân op 10 juli 2022.

10 Juli 2022
Omrop Fryslân: Sjoerd op contrabasblokfluit, Marike basblokfluit en Iteke altblokfluit tijdens de kerkdienst, uitgezonden door Omrop Fryslan, in de Doopsgezinde kerk te Leeuwarden op 10 juli 2022.

28 maart 2021,
Djoke Halma (6 jaar les) heeft met de hedendaagse compositie ‘Hot Stones’ van W. Eisma de Donemusprijs gewonnen bij het Pr.Christinaconcours 2021!

Flauto Nuovo, docent Dinie Goedhart biedt een verantwoorde blokfluitopleiding in Friesland. Ze is afgestudeerd aan het conservatorium met blokfluit als hoofdvak.

Uitreiking getuigschriften en oorkondes

Uitreiking getuigschriften, oorkondes en Earz-prijzen 2019

22-06-19 Filmpjes van het muziekfeest georganiseerd door
Stichting Flauto Nuovo Friesland. Muziekfeest Foudgum met bijna 50 spelers met het Goedhout Ensemble o.l.v. Stella Boggia en leerlingen van Dinie Goedhart en Anneke Hoekman.


Impressie muziekfeest Foudgum met It Kwartet


In de wind, ensemble Gaudete


Broer en zus spelen tijdens het muziekfeest (gitaar en tenorblokfluit).


muziek in het bos door de jongste leerlingen

Speelniveaus
De opleiding is ingedeeld in 12 speelniveaus. De speelniveaus zijn onderverdeeld in A, B, C of D. De periode waarin het volgende speelniveau wordt bereikt is afhankelijk van talent maar nog meer van studie, inzet en gedrevenheid van de leerling. Zie Speelniveaus.

Foto’s gemaakt door Arnold Zuur van het concert Rondeau with a Melody Lost van Karel van Steenhoven met filmbeelden van Evert vd Berg. https://goo.gl/photos/vomtiUGKf5jQahQJ6

Flauto Nuovo Diploma
Wanneer de leerling speelniveau 12 heeft bereikt, met goed gevolg de topopleiding heeft afgesloten (zie eisen Flauto Nuovo Diploma) mag de leerling het examen-concert geven. Bij het examen-concert zijn gediplomeerde blokfluitdocenten aanwezig.

Plezier beleven aan muziek
In alle speelniveaus staat plezier beleven aan muziek voorop en wordt de muzikale creativiteit gestimuleerd.

Prijzen
Leerlingen wonnen prijzen op het Prinses Christina Concours, het internationale blokfluitconcours SONBU en Stichting Jong Muziektalent Nederland.

Plezier beleven aan muziek voor ouderen
Bij Flauto Nuovo kan ook de oudere leerling lessen volgen, beginnend of gevorderd. Volwassen leerlingen zijn vaak zeer gemotiveerde leerlingen. Er bestaat de mogelijkheid om individueel- en/of ensembleles te volgen.

Ensemble Filimbi